21 Aug

Vezi ce asteptari are Google de la magazinul tau online!

De ceva timp au tot circulat zvonuri,  semnele ni se aratau si acum totul a devenit oficial: Google doreste ca orice site sa devina mobile friendly.

Google isi doreste ca acest lucru sa se intample cat mai rapid, iar dorinta este atata de mare incat acesta in curand va lucra la algoritmul de indexare (iarasi), astfel incat sa creasca site-urile care sunt mobile friendly. Mai exact, daca ai un site sau un magazin online care nu este mobile friendly, vei avea de suferit din punct de vedere al pozitionarii, acum primele rezultate afisate in Google vor fi cele ale site-urilor care sunt mobile friendly.

Astfel ca, spre deosebire de alte dati, Google a anuntat de aceasta data, pe un site destinat webmasterilor ca incepand cu data de 21 aprilie 2015, site-urile care sunt mobile friendly vor beneficia de un ranking mai bun:

‘’Incepand cu data de 21 aprilie, vom extinde utilizarea noastra de mobile friendly ca importanta in realizarea clasamentelor. Aceasta modificare va afecta toate cautarile mobile in toate limbile din intreaga lume si va avea un rezultat semnificativ in rezultatele cautarii. Prin urmare, utilizatorii vor gasi mai usor cautari relevante si de calitate, care sunt optimizate pentru dispozitivele lor.’

fgh

Pentru ca ne dorim ca toti clientii nostri sa fie cat mai usor de gasit de catre potentialii clienti, realizam magazine online mobile friendly. Orice realizare de magazine online se face intotdeauna astfel incat sa corespunda tuturor cerintelor Google, dar si a celorlalte motoare de cautare. Toate site-urile sunt verificate prin uneltele puse de Google la dispozitie, pentru ca magazinul online sa fie pe placul motorului de cautare, iar ranking-ul sa fie unul superior.

In acest sens, daca te-ai hotarat sa iti faci un magazin online, lasa specialistii de la Teamweb sa se ocupe de realizarea unui magazin online care va fi optimizat pentru toate motoarele de cautare si astfel nu vei risca penalizari sau sa nu fii gasit de catre potentialii tai client.

Ai deja realizat un magazin online dar nu stii daca este mobile friendly? Sau stii deja ca nu e mobile friendly si vrei sa te ocupi de asta? Mai bine rezolva totul cu un singur telefon la 0726 610 596 si noi ne vom ocupa ca magazinul tau online sa devina mobile friendly.

postari sugerate

adauga un comentariu