Ce facem?

Campaniile de social media marketing pe care specialistii TeamWEB le desfasoara sunt ghidate un singur scop: atingerea obiectivelor pe care afacerea ta si le-a propus. Mixul de comunicare in social media cuprinde campanii de crestere a vanzarilor, de brand awareness sau campanii de remarketing pentru clientii existenti. In plus, pentru ne asigura de consistenta mesajelor si de functionarea campaniilor, copywriterii pot crea continutul necesar campaniei.

Am dezvoltat campanii de succes pe:

social media marketig - facebook
tinder icon
tinder-logo
social media1

Cum facem?

Specialistii TeamWEB in social media vor face o analiza a afacerii tale pentru a afla necesitatile si pentru a te ajuta sa ai o prezenta cat mai activa si relevanta pe retelele sociale. In functie de tipul afacerii tale si de domeniul de activitate, iti vom recomanda retelele sociale pe care trebuie sa fii prezent si iti vom crea un plan de promovare. Acest plan consta in tipul postarilor zilnice, orele potrivite si campaniile platite pe diferitele platforme de socializare.

De ce?

Statisticile pentru Romania arata ca Facebook are 7.200.000 de utilizatori, LinkedIn are 1.460.000 de utilizatori, Twitter are 200.000 de conturi romanesti,Instagram are 150.000, in timp ce pentru Pinterest inca nu au fost afisate statistici oficiale, dar numarul de utilizatori se speculeaza a fi de aproximativ 100.000. In aceste conditii, este obligatoriu ca si brand-ul tau sa isi faca simtita prezenta pe unul sau mai multe din aceste retele sociale.

Hai sa ne cunoastem!

Si vom discuta despre cum poti creste vanzarile cu ajutorul Social Media