SEO necesita multa munca, cunoastere, timp si persistenta. Acesta te ajuta sa cresti relevanta site-ului tau in motoarele de cautare, cu scopul de a creste traficul si implicit conversiile. Pentru a fi eficient, SEO necesita o abordare coerenta, in curs de desfasurare.

Servicii SEO

Etapele de optimizare SEO

Analiza Site-ului si a cuvintelor cheie

Compania noastra va analiza statusul site-ului tau din punct de vedere al link-urilor, al optimizarii on-page, experientei utilizatorilor (usability) si al pozitiilor actuale. Pe baza analizelor efectuate, iti vom trimite o lista de cuvinte cheie, dar si o lista de modificari SEO, menite sa atraga noi utilizatori, precum si increderea motoarelor de cautare.

Optimizarea On-Page

Inca de la inceput obiectivele noastre sunt de a mentine website-ul tau curat, rapid si intr-un mod care sa ofere utilizatorilor o experienta usoara de navigare. Noi prin elementele specifice optimizarii SEO on-page vom aduce website-ul tau la standardele motorului de cautare Google.

Principalele elemente care vor fi optimizate sunt Heading-urile, Meta Descrierile, Meta titlurile si Continutul, prin crearea unei densitati potrivite de cuvinte cheie, la nivel de pagina. Aceste elemente variaza in functie de site si mai ales de publicul tinta vizat.

Link Building

Folosim tehnici de white SEO cu scopul de obtine cele mai bune pozitii. Avem cunostintele necesare si stim ca este foarte important sa obtinem link-uri relevante si de calitate pentru succesul parteneriatului nostru.

Campaniile de Link Building sunt cele care ne ajuta de fapt sa crestem relevanta si pozitia website-ului in motorul de cautare Google. Mai exact, prin aceste campanii de Link Building vor fi create link-uri catre site-ul tau (backlink) prin intermediul unor articole / comunicate de presa postate pe site-uri specifice domeniului tau de activitate.

Monitorizarea si Raportarea

Vei primii rapoarte lunare si, in acest fel vei avea un control complet al website-ului tau, dar si a evolutiei in motoarele de cautare. Noi iti vom monitoriza website-ul zilnic si vom imbunatatii constant pozitiile in rezultatele Google.

Hai sa ne cunoastem!

Putem discuta pe larg despre cum website-ul tau va ajunge in prima pagina a rezultatelor cautarii din Google.