De ce un magazin online?

Mediul online este intr-o continua crestere, iar orice business incepe sa isi mute activitatea din mediul offline in cel virtual. Chiar daca alegi sa iti pastrezi punctul de lucru fizic, este recomandat sa ai si un magazin online care sa iti prezinte intr-un mod cat mai eficient toate produsele comercializate.

Iti punem la dispozitie o serie de platforme dedicate comertului electronic care pot avea un design personalizat.  Pentru ca echipa noastra este formata din specialisti in domeniul E-commerce, iti putem crea un magazin online la cheie cu toate functionalitatile specificate.

 

Caracteristici magazine online

magazin online
caracteristici Basic Pro Ultra
Licenta pe viata ok ok ok
Numar produse Nelimitat Nelimitat Nelimitat
Design personalizat ok ok ok
Design responsive ok ok ok
Atribute produse Nelimitat Nelimitat Nelimitat
Integrare Facebook x ok ok
Sistem de filtrare produse x ok ok
Sistem coduri promotionale ok ok ok
SEO Ready x ok ok
Content management Maximum 5 pagini Maximum 10 pagini Pagini Nelimitate
Management stoc ok ok ok
Sistem Newsletter x x ok
Curier multiplu x x ok
Import produse CSV x ok ok
Google Analytics x ok ok
Implementare plata cu cardul* x ok ok
Comanda single page x x ok
Aplicatie de curierat** x x ok
Limba engleza si romana x x ok
Valuta x x ok
Live Chat x x ok
Comanda Acum Comanda! Comanda! Comanda!

 

*Plata cu cardul este disponibila prin intermediul PayU, Plati Online, Mobilpay si Paypal

**Integrarea este posibila cu GLS, Fan Curier, Cargus. Pentru alte companii de curierat, putem dezvolta module in limita posibilitatilor tehnice furnizate de compania de curierat

Ai nevoie de o oferta personalizata?

Contacteaza-ne chiar acum si hai sa discutam despre ce putem face pentru tine!

Servicii eCommerce suplimentare

Adaugare Produse

Adaugarea manuala a produselor in website este un proces costisitor si consumator de timp, resursa cea mai importanta a unui proprietar de magazin online. Ne putem ocupa de aceasta sarcina la preturi imbatabile.

Design Grafic

Realizam bannere, slidere sau editam fotografiile produselor intr-o maniera profesionala, care sa sugereze incredere vizitatorilor si sa contribuie la cresterea vanzarilor magazinului tau online.

Modificari & Configurari

Magazinul tau online este unic. Afacerea ta este unica la randul sau, iar pe masura ce evolueaza, nevoile privind platforma se schimba. De aceea nu credem in solutii de tipul setup & forget ci intr-o relatie pe termen lung in care raspundem prompt solicitarilor tale de ordin tehnic.

Dezvoltare Module

Solutiile eCommerce pe care le livram sunt proiectate pentru a se putea adapta usor, indiferent ca alegi sa vinzi piese auto, carti sau rochii de seara. Daca ai totusi o super-cerinta, o vom dezvolta si implementa cat ai clipi. Testeaza-ne!