De ce email marketing

Multi sunt de parere ca o campanie de email marketing inseamna a trimite doar un simplu newsletter, dar in realitate lucrurile sunt diferite. Email-ul transmis trebuie sa contina un mesaj concis, format din imagini reprezentative si texte bine definite, mesajele trebuie corelate cu identitatea vizuala a brand-ului, fara a plictisi audienta.

Email marketing-ul se numara printre uneltele de promovare online si ajuta la construirea identitatii vizuale a brand-ului dumneavoastra.

Cum facem email marketing

Servicii Email Marketing

1 - Stabilirea Obiectivelor

2 - Elaborarea Strategiei

3 - Implementarea campaniei

4 - Evaluarea rezultatelor

Este extrem de important ca obiectivele sa fie clar intelese, atat intern, cat si de catre echipa noastra de marketing, astfel incat, mesajul ce urmeaza sa fie transmis, sa fie corelat cu obiectivele de business.

La fel ca in cazul oricarei campanii online, email marketing-ul are nevoie de o strategie foarte bine pusa la punct, prin care sa fie stabilite obiectivele, bugetele si costurile aferente.

Departamentul de marketing online creaza design-ul newsletterului, segmenteaza lista de abonati si se asigura ca emailurile ajung in inbox-ul clientilor tai exact in momentul potrivit

Masuram rezultatele fiecarei campanii de email marketing, asa incat sa putem furniza rapoarte exacte privind numarul de clienti generati si eficienta actiunii de marketing

Hai sa ne cunoastem!

Alege si tu sa ai campania de email marketing a afacerii tale gestionata de profesionisti!