POZA SERVICII

Servicii Web

 

Echipa TeamWEB te ajuta sa iti creezi o strategie de dezvoltare a afacerii tale in mediul online care poate cuprinde:  identitate vizuala, creare site si promovare online. Suntem o echipa pentru care performanta este un stil de viata si ne dorim sa avem intotdeauna numai clienti multumiti.

Contactati-ne

Oferta Noastra

Web Design

Cand iti doresti sa iti realizezi un site web te gandesti ca vrei sa iti conturezi o imagine virtuala conform domeniului de activitate.

Afla mai multe>>

Social Media Marketing

Orice campanie de marketing desfasurata prin intermediul social media ofera posibilitatea companiilor de a interactiona direct cu clientii lor.

Afla mai multe>>

Pay-Per-Click (PPC)

Prin intermediul unei  campanii PPC (Pay-per-Click) cu ajutorul platformei Google Adwords vei reusi sa creezi vizibilitatea dorita pentru afacerea ta, in cel mai scurt timp.

Afla mai multe>>

Magazin Online

TeamWeb iti poate crea un magazin online in cel mai scurt timp, care sa corespunda cu cerintele si nevoile afacerii dumneavostra.

Afla mai multe>>

E-mail Marketing

Email marketing-ul se numara printre uneltele de promovare online si ajuta la construirea identitatii vizuale a brand-ului dumneavoastra.

Afla mai multe>>

Search Engine Optimization

SEO necesita multa munca, cunoastere, timp si persistenta. Pentru a fi eficient, SEO necesita o abordare coerenta, in curs de desfasurare.

Afla mai multe>>

Ai nevoie de o solutie personalizata?

Vom discuta despre cum poti dezvolta afacerea ta cu ajutorul unor solutii integrate de dezvoltare si marketing