Optimizare SEO – Servicii

Campanii de promovare SEO in Google

Unul dintre canalele de marketing, care asigura o crestere constanta a business-ului pe care il detii este SEO (optimizarea in motoarele de cautare) – o oportunitate de dezvoltare organica pentru orice afacere.

Campaniile noastre sunt realizate in termenii google guidelines fiind un white hat seo pe termen mediu-lung, avand 3 etape de promovare a cuvintelor cheie pentru afacerea dvs.

  • Promovarea cuvintelor cheie;
  • Intarirea pozitiei;
  • Mentenanta pozitie.
83
%
Trafic organic - Crestere
52
%
Bounce Rate - Scadere
38
%
Durata medie in site - Crestere
27
%
Pagini per sesiune - Crestere

TeamWEB iti ofera servicii optimizare seo complete ce au ca scop marirea potentialului de trafic natural al website-ului companiei tale.

  • TeamWEB se asigura ca website-ul tau respecta toate standardele de reglementare ale motorului de cautare Google si ofera utilizatorilor o experienta usoara de navigare.
  • Procesul de optimizare SEO necesita o focusare pe termen lung si o integrare treptata a tehnicilor de promovare, prin care website-ul tau poate beneficia in mod natural de o pozitionare favorabila in motorul de cautare.

Serviciile SEO de baza pe care le putem oferi:

CAUTARE ORGANICA
TeamWEB se asigura ca website-ul tau respecta toate standardele de reglementare ale motorului de cautare Google si ofera utilizatorilor o experienta usoara de navigare.
SEO ON-PAGE
Structura HTML trebuie sa fie in corecta din punct de vedere google guidelines pentru fiecare continut din site, sa fie analizat si indexat.
STRUCTURA LINK-URI
Fiecare campanie are ca scop final o cantitate buna de link-uri de calitate, obtinute intr-un mod organic, nu acceptam/incurajam spamul.

Audit SEO Gratuit

Vom crea un audit cuprinzator al website-ului tau prin care vom analiza aspectele pozitionarii in motoarele de cautare, ale experientei utilizatorilor dar si problemele tehnice, care ingreuneaza procesul de indexare in Google.

Incepeti colaborarea cu noi chiar acum!

Combinam cele mai eficiente tehnici de white seo si avem experienta necesara pentru a obtine cea mai buna pozitie pentru afacerea ta in motoarele de cautare.

Genereaza mai multi clienti pentru afacerea ta prin servicii de optimizare seo oferite de TeamWEB!