Campanii Google Adwords

Iti doresti un business profitabil si o vizibilitate mai mare in mediul online?

  • Cu ajutorul specialistilor TeamWEB afacerea ta poate ajunge rapid in topul companiilor de succes.
  • Cream campanii Google AdWords, le gestionam, utilizand un know-how strategic si le optimizam prin reclame cat mai relevante, astfel incat mesajul transmis de business-ul tau sa ajunga exact catre publicul targetat.

Pasi necesari spre success cu TeamWEB

Stabilirea obiectivelor campaniei
Conturam o strategie de marketing optima in jurul afacerii tale si al competitiei, alegem instrumentele potrivite prin care crestem rata de click si cea de conversie si stabilim impreuna bugetul disponibil pentru Campania PPC.
Selectarea cuvintelor cheie
Utilizatorii efectueaza cautari prin intermediul cuvintelor cheie, in functie de interesele si informatiile necesare pe care acestia le au, asadar pentru a fi in topul preferintelor trebuie sa alegem o serie de cuvinte cheie relevante, aferente domeniului tau de activitate, pe baza carora sa setam campanii Google AdWords eficiente, care sa ne ajute sa afisam anunturile afacerii tale in primele cautari ale publicului interesat de produsele sau serviciile tale.
Setarea si administrarea campaniilor Google Adwords
1. Specialistii TeamWEB vor crea un cont de Google AdWords pentru compania ta si un panou de administrare prin care putem vedea cum deruleaza campaniile PPC.

2. Printr-un proces complex de research si analiza concurentiala, concepem anunturi cat mai atractive, adaptate la interesele publicului tinta, le organizam in grupuri si configuram setarile si destinatiile de plasare ale reclamelor pentru a oferi utilizatorului informatiile pe care le cauta.

3. Monitorizam si analizam constant evolutia campaniilor prin intermediul unor tool-uri eficiente pentru, acordam o atentie deosebita fluctuatiei de click-uri ale vizitatorilor si imbunatatim permanent nivelul de performanta pentru a reusi astfel, sa convertim un numar cat mai mare de vizitatori in clienti reali cu un buget corect.

Castiga timp, vizibilitate si profitabilitate pentru afacerea ta prin intermediul unor campanii de Google AdWords!